Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Demo?
Vraag een demo aan Vraag uw persoonlijke demo aan en we nemen direct contact met u op.
Versturen

RMO Kenmerken

Meer dan ooit is cashflow belangrijk. Daarvoor is onder meer een tijdige betaling van uw facturen noodzakelijk. Dit vergt een gestruktureerde en professionele opvolging van uw klantenportefeuille. Heeft u echter onvoldoende tijd en ervaring of ontbreken u de middelen hiervoor dan biedt RMO u de ideale oplossing. U kan zich op uw kernactiviteiten focussen terwijl wij voor uw cashflow zorgen !


Onze kenmerken, uw voordeel! :
Onderscheidend RMO verricht alle werkzaamheden in uw naam en voor uw rekening. Uw klant zal nooit weten dat het beheer van uw facturen en debiteuren door onze RMO-afdeling. Bovendien betaalt uw klant rechtsreeks op uw rekening !
Adviserend Het is niet enkel ons doel om u te helpen met het verwerken van de overgemaakte facturen. Wij denken met u mee naar toekomstgerichte optimalisatie en probleemoplossing aangaande uw debiteurenbeheer
Continuïteit Een efficiënt debiteurenbeheer bestaat uit een consequente debiteurenopvolging waarbij kort op de bal gespeeld wordt. RMO biedt deze continuïteitsgarantie. U hoeft zich geen bijkomende zorgen te maken bij afwezigheid van uw medewerkers voor korte of langere termijn.
Opvolging Dankzij ons softwareplatform kan u uw dossiers 24/24 7 op 7 online opvolgen. U vindt er alle boekhoudkundige gegevens terug alsmede alle gevoerde correspondentie met uw klant. Vanop het platform kan u alle relevante rapporten opvragen en met ons communiceren.
Maatwerk Om optimaal tewerk te gaan is er niet enkel nood aan competentie en kennis van zaken betreffende debiteurenbeheer, maar evenzeer is het belangrijk om heel kort op de bal te spelen. Het voorgestelde incasso traject wordt in samenspraak met u opgesteld, rekening houdende met de specificiteiten van uw onderneming, de samenstelling van uw klantenportefeuille en de markt waarop u actief bent.
Volledig

De dienst die RMO u aanbiedt is ruimer dan enkel het debiteurenbeheer in zowel minnelijke- als gerechtelijke fase. Wij bieden u een volledig en consequent beheer van uw facturen aan vanaf factuurdatum. Dit beheer bevat eveneens het onderhouden van uw klantenrelaties.

RMO biedt u het hele traject aan en we maximaliseren onze middelen ongeacht de fase in het traject. Uw dossier zal dus nooit vroegtijdig naar een volgende fase worden doorgeschoven, noch zal het nodeloos in een fase blijven hangen

Flexibel RMO is een flexibele oplossing in de ruimste zin van het woord. U stapt in in het traject op het moment dat het voor u het meest aangewezen is. U kan de RMO-oplossing gebruiken voor het hele incasso traject of voor een een specifieke actie binnen uw reeds bestaande incasso traject. Graag denken wij met u mee naar de meest efficiënte oplossingen.
Joost Sacré RMO Manager +32 2 704 57 95