Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Demo?
Vraag een demo aan Vraag uw persoonlijke demo aan en we nemen direct contact met u op.
Versturen

Traject 2


Dit traject biedt u de kans om al uw inspanningen, om betaling te verkrijgen, goed en volledig te documenteren. Uw klant wordt op zijn plichten gewezen en de strengheid wordt stelselmatig opgebouwd. Uiteraard kan uw klant u bereiken indien hij een regeling wenst te treffen, we werken immers op uw briefpapier.

  • Versturen van een herinneringsbrief in uw naam en voor uw rekening op het moment van ontvangst van uw dossier. We gebruiken uw briefhoofd en contactgegevens. De betaling geschiedt rechtstreeks op uw rekening.
  • Versturen van een aanmaning, in uw naam en voor uw rekening, per post met de dringende mededeling over te gaan tot betaling. Dit 8 dagen na het versturen van de eerste herinneringsbrief.
  • Het versturen per post, in uw naam en voor uw rekening, van een laatste ingebrekestelling voorafgaandelijk aan het gerechtelijk invorderen van uw onbetaalde factuur. Dit 10 dagen na de eerste aanmaning.
  • Indien de vorige stappen niet tot het gewenste resultaat leiden, nemen wij contact met u op om de gerechtelijke invorderingsmogelijkheden te bespreken.

Dit traject wordt u aangeboden aan de prijs van 12,75 € excl. BTW per dossier.


Start nu met traject 2